MALİ MÜŞAVİR VE AVUKATLARIN DİKKATİNE!

MALİ MÜŞAVİR VE AVUKATLARIN DİKKATİNE!

Değerli üstad! mükellef ve müvekkillerinizden size talep edilen dernek kuruluşu başta olmak üzere dernek işlemlerimizde sizlere hizmet sunmaktayız.

Sizin ve mükellef/müvekkillerinizin zamanınızın  kısıtlı olduğunu biliyoruz. Tel/mail/web iletişim penceresi/sms/fax /Whatsapp   aracı ile bizimle iletişime geçin Kuruluş dosyanızı sizlere ücretsiz hazırlayıp, Ayrıca derneğinizde bulunması zorunlu defter-makbuz kaşe gibi ürünleri  adresinize gönderelim.  Tabii ki derneklere özel promosyonlarımızı da (gazete- kapsamlı mevzuat kitabı gibi) bir HÜR EFE GAZETESİ GELENEĞİ olarak ücretsizdir.

Ya da! Şirketimizin 70 yıllık hatırasının üstüne kırk yıllık hatıramız daha olsun diyor,  dernekler müdürlüğü karşısındaki iş yerimize sizi bekliyoruz. Kuruluş evrakları ve tüzüğünüzü imzalattırdıktan sonra, kuruluşunuz için dernekler müdürlüğüne siz ya da mükellefleriniz geldiğinde, dernekler müdürlüğünde tüzüğünüzü onaylattırırken,  karşısındaki iş yerimizde (Voyvoda han zemin girişinde) kahvenizi yudumlayabilirsiniz.  Bu esnada resmi daire tasdik edilmek üzere dernek defterlerinizi getirmenizi isteyecektir. Defterlerinizi onaya verecekseniz. Defterleriniz tasdik edilirken yaptırılması zorunlu olan kaşe ve makbuzlarınızı da aynı anda matbaamızda bastırabilirsiniz. Örnek matbu almanız gereken kararlar ile yapılması gereken işlemleri anlatan gazetemizi de hediye olarak istemeyi unutmayın!

Derneğinizin iş ve işleyiş sürecindeki  tüm resmi kurumlar ile ilişkisi ve iç yapısına dair olmak üzere ihtiyacınız olan tüm bilgileri gazetemizin danışmanlık servisinden öğrenebilirsiniz.

1948’den Beri Sizlerleyiz. Birlikte Büyüdük,  geliştik, değiştik ve güçlendik. Bugün itibarı ile binlerce derneği portföyümüze kattık ve ortak çalışmalar düzenledik.  Sivil Toplumun her geçen gün daha da yükselişine olan inancımız tamdır.

EKİP BİR HÜR EFE KURULUŞUDUR.

CAN ÜSKÜP

HÜR EFE GAZETESİ İMTİYAZ SAHİBİ ve

ÜSKÜP STK DAN. MAT. HİZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

YÖN. KUR. BAŞKANI