Hür Efe

DÜNDEN BUGÜNE HÜR EFE

İZMİR ÖDEMİŞ’TE 1948 YILINDA KURULAN 1949 YILINDA İZMİR’İN VE TÜRKİYE’NİN ÖNEMLİ KÜLTÜR MERKEZİ OLAN KEMERALTI TARİHİ ÇARŞISINA TAŞINAN GAZETE – MATBAAMIZ KEMERALTINDAKİ DOST MECLİSİNDE ALPARSLAN TÜRKEŞ’TEN, NİHAT PAYKOÇ’A, ATİLLA İLHAN’DAN HALİKARNAS BALIKÇISI CEVAT ŞAKİR KABAĞAĞAÇ’A, NEJDET ÖKLEM’DEN, ŞİNASİ REVİ’YE KADAR  SAYISIZ TARİHİ KİŞİLİĞE DOST MECLİDİNDE EV SAHİPLİĞİ YAPMIŞTIR. BUGÜNDE GENEL MERKEZİMİZ KEMERALTINDA KURUCUMUZ ŞEREF ÜSKÜP’ÜN İZİNDE 69 YILLIK TECRÜBESİ VE İLK GÜNKÜ HEYECANIYLA SİZ DERNEKLERİMİZLE BERABERDİR.

2005 YILINDA 2908 SAYILI DERNEKLER KANUNUNUN İLGA EDİLEREK YERİNE 5253 SAYILI DERNEKLER KANUNUNUN GELMESİYLE FİRMAMIZ ALANINA ‘DANIŞMANLIK’ BİRİMİNİ DE EKLEMİŞTİR. VE ALANINDA TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜĞÜ OLARAK 3000 DERNEK PORTFÖYÜNE ULAŞMIŞTIR. BUGÜN İZMİR KEMERALTI MERKEZİMİZİN YANISIRA İZMİR DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ KARŞISINDA BULUNAN ALSANCAKTA’Kİ ŞUBEMİZDE DE DERNEKLERİMİZE HİZMET VERMEKTEYİZ.

VEE…. HÜR EFE İSTANBUL

SİVİL TOPLUMUN GÜCÜNE GÜÇ KATMAK İÇİN TÜRKİYE’NİN İÇİNDE BİR TÜRKİYE OLAN İSTANBUL’A ŞUBE AÇMAK UZUN ZAMANDIR HAYALİMİZDİ. İLK ADIMI 2005 YILININ SONBAHARINDA ATTIK. BİRTAKIM ALT YAPI ÇALIŞMALARIMIZ  VE EKİBİMİZİN TAM ANLAMIYLA OLUŞMASI SONUCU 2016 YILININ  HAZİRANIN’DA HİZMET VERMEYE BAŞLADIK BEYOĞLU BANKALAR CADDESİ NO. 19 VOYVODA HAN. (MERKEZ BANKASI YANI – DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ KARŞISI) HAN GİRİŞİ VE KAT. 3 305 – 304 – DANIŞMANLIK – 302 MATBAA BİRİMLERİMİZDE HİZMET VERMEKTEYİZ.

DERNEKLERE ÖZEL BÜYÜK YENİLİKLER.

İSTANBUL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN KARŞISINDA MERKEZ BANKASI SAĞ TARAFI VOYVODA HAN GİRİŞİNDE DERNEĞİNİZİN İHTİYACI OLAN TÜM ÜRÜNLERİ BULABİLİRSİNİZ KURULUŞUNUZDA SİZDEN İSTENECEK OLAN KLASÖR  (HÜR EFE’NİN ÖZEL DERNEK KLASÖRÜ SİZLER İÇİN TASARLANMIŞTIR –  DERNEK DEFTERLERİ – DERNEK MAKBUZLARI VE KAŞESİ BUNLAR ZORUNLU YAPTIRILMASI GEREKLİ ÜRÜNLERDİR. VE MATBAAMIZDA SİZ DERNEKLER İÇİN ÜRETİLMEKTEDİR.)

BUNLARIN YANISIRA ÜYE KİMLİK KARTLARI, ANTETLİ KAĞIT VE ZARFLAR, PLAKET, KARTVİZİT GİBİ MATBAA ÜRÜNLERİNİZİN SİPARİŞİNİDE HEMEN VEREBİLRİSİNİZ.

DERNEKLERE ÖZEL PROGRAM

DANIŞMANLIK SÖZLEŞMEMİZİ İMZALAYARAK KURULUŞUNU YAPTIĞIMIZ VE TÜM İŞLEMLERİNİ YÜRÜTTÜĞÜMÜZ DERNEKLERİMİZE VERECEĞİMİZ KULLANICI ŞİFRESİ İLE DERNEĞİNİZİN ÖZEL TAKİP PROGRAMINA GİREBİLİR. İHTİYACINIZ OLAN TÜM BELGELERİ 7/24 PROGRAMDAN ALAB İLİRSİNİZ (HAZIRUN CETVELİ – FAALİYET BELGESİ – TÜZÜK TÜM ÜYE KAYITLARI GİBİ)

AYRICA ÜYELERİNİZİ GÖREBİLİR, HANGİSİNİN DERNEĞE NE KADAR AİDAT BORCU OLDUĞUNU ÖĞRENEBİLİR, DİLEDİĞİNİZ ZAMAN ÜYELERİNİZE OTOMATİK OLARAK TOPLU SMS ATABİLİRSİNİZ. ÜSTELİK ATACAĞINIZ BU SMSLER ÜYELERİNİZİN İSMİNE ÖZEL OLARAK GÖNDERİLİR.  (SAYIN: CAN ÜSKÜP) GİBİ VE HERKESİN BORCUNU AYRI AYRI HER KİŞİYE ÖZEL OLARAK HESAPLAYIP GÖNDEREBİLİR. (50.00 TL – 70.00 TL – 100.00) GİBİ HANGİ DÖNEME AİT BORCUN OLDUĞUNU DA SİSTEM OTOMATİK OLARAK YAZAR.

FİRMAMIZ TARAFINDN YAPILAN İŞLEMLERİNİZ, TUTULAN DEFTERLERİNİZ VE SONRASINDA YAPILACAK  İŞLEMLERİNİZİ BU PROGRAM ÜZERİNDEN RAHATLIKLA ANINDA GÖRÜP TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.