Dernek Web Sitesi

Dernek Web Sitesi

Dernek Web Sitesi : Derneklerin  web sitelerinin ve sosyal medya hesaplarının  olması son derece önemlidir. Gelişen dünyamızda teknoloji çok önemli bir yere sahip olmaktadır. Derneklerimiz faaliyetlerini, etkinliklerini ve  projelerini  rahatlıkla, hızlı ve etkin  bir şekilde anlatacağı dijital alana sahip olmalıdır.

Dernek ve Kulüplerin web sitesinde olması gereken özellikler;

• Derneğin faaliyet konularının yayınlanacağı haber penceresi
  • Dernek genel kurullarının resmi olarak yayımlanabileceği duyuru paneli
  • Dernek üye aidat takip sistemi
  • Dernek arşivi veri taban sistemi
  • Mobil aidat sistemine uyumluluk
  • Dernek üyelerine toplu sms atabilme kolaylığı
  • Kulüp ise; sporcuların performans, devamlılık izleme analiz tabloları
  • Sosyal medya tabanına uyumluluk geniş kitlelere ulaşabilme avantajının olması
  • SEO optimizasyonu (google, yandex, youtube, google plus, linkedin) ve diğer alanlarda bilinirlik. Kurum imajının oluşturulması.
  • Dernek üye meslek ve adres rehberinin oluşturulması.

Tüm bunlar derneğinizin web sitesinde olması gereken başlıca özelliklerdendir. Ve En başta tüm bunları bilişim uzman ekipleri ile yapmanız tavsiye olunur.

Çünkü  Çağımız bilgi çağıdır. Uzman bilişimciler, derneğinizi çok ileri noktalara taşıyabilmektedirler. Bu konuda Türkiye’de gerçek anlamda tek otorite firma bulunmaktadır.  (TC DNS  BİL. HİZ. LTD. ŞTİ. 0 544 673 6898 – 0 535 261 0576)

Aynı dönemde İstanbul’da faaliyete başladığımız bilişimci arkadaşlarımızı yürekten kutluyor ve siz dernek yöneticilerine tavsiye ediyoruz.