Dernek Kurmak İstiyorum

Dernek Kurmak İstiyorum

Dernek Kurmak İstiyorum diyorsanız işte size bu konuda yardımcı olacak bilgiler; Dernek Kurmak İstiyorum

-Öncelikle dernek kurabilmek 7 kişi gereklidir. Listenize alacağını 7 kişiye mutlaka dikkat etmelisiniz. İleride pişmanlık yaşamamanız için iyi karar vermelisiniz.

-Dernek için bir ofis kiralamalı ya da satın almalısınız. Kırtasiye, matbaa, mobilya masraflarınız olacaktır.

-Tüzük hazırlamalısınız. Farklı derneklerin tüzüğünü mutlaka incelemelisiniz.

Bu üç maddeye mutlaka dikkat etmelisiniz. Dernek kurmak istiyorum fikrinde iseniz bir dernek temsilcisi olmak size değişik bir yaşam tarzı sunacaktır. Asıl önemli olan dernek kurduktan sonraki aşamadır. Belediye ve vergi dairesi ile mutlaka işlemleriniz olacaktır.

Hesap kitap işleri derken bedeli biraz ağır gelebilecek işlerle uğraşmanız gerekecektir. Üyelerinizle insanlara güven ve samimiyet sunmanız gerekmektedir. Dernek kurmak zor bir iş değildir önemli olan derneği başarılı ve güvenilir bir dernek haline getirmektir.

Hemen Bizimle iletişime geçin ÜCRETSİZ derneğinizi kuralım.