Dernek Danışmanlığı

Dernek Danışmanlığı çok kapsamlı bir terim olmakla beraber öncelikle Sektörümün kurucusu olarak danışmanlık – müşavirlik terminolojisini açıklamam gerekiyor.

Danışmanlık

Uzman Kişinin bir konu hakkında fikir olarak yönlendirmesini bilgi çağımızdaki en önemli faktör olan bilgiyi arz etmesidir.

Müşavirlik

Arz edilecek işin var olan uzman bilgi ile harmanlanarak işlem haline getirilmesi ve kayıt altına alınarak sorumluluk alınmasını var eden sektördür.

Takipçilik

Uzman bilgi gerektirmeyen, kayıt tutulması icap etmeyen emeğe dayalı vasıf gerektirmeyen işler bütününü oluşturan sektördür.

Derneklere Özel Danışmanlık İsminin Çıkışı

Meslek hayatıma başladığımda Dernekler Emniyet biriminde idi. Emekli olan memurların basitçe hazırladığı evrak takibi şeklinde idi.  Dolayısıyla yeni doğan bebeğe bir isim lazımdı DERNEKLERE ÖZEL DANIŞMANLIK/MÜŞAVİRLİK

Gazetecilik – Matbaacılık – Reklamcılık sektörlerimle harmanlayarak ve en doğru tanım olan DERNEK DANIŞMANLIK/MÜŞAVİRLİK sektörünü kurumsal olarak meydana getirdik. Çünkü yükselen ve yükselecek olan sivil toplumun her alanda olması gerektiği gibi alanında uzman kişilere  ihtiyacı olduğunu gördüm. Her gün her yeni işimiz de edindiğim tecrübem ve aldığım eğitim ile kurumsallaşma sürecine girdik ve Siz Derneklerin ve diğer STK’ların çözüm ortağı yani dernek danışmanlığı olmayı ve sizlerle dost meclisinde buluşmayı uzun yıllar başardık.

Kendi içimizde yetiştirdiğimiz değerli dostlarımız dışında, kendi kuşağımdan değerli meslektaşlarımın oluşması ve bu yeni doğan sektörümüzün sizlerle beraber büyüyecek olması beni şimdiden heyecanlandırıyor.

Dernek kuruluşu işlemlerinizi detaylı bir şekilde yapmaktan ve bu işlemleri sizlere daha detaylı anlatarak yapmaktan memnuniyet duyduğumuzu belirtmek istedik.

Zaten İzmir’de ki tüm dernekler bizi biliyor ve çalışıyoruz. Bu sene İstanbul’a geldik  çok güzel tepki ve taleplerle karşılaştık.  Çok teşekkür ederim. Kısacası HOŞBULDUK İSTANBUL…

Dipnot: Derneklere ÖZEL!!! İş Kavramımız gelişerek devam edecektir. Dernek Organizasyon, Dernek Yayımları, Dernek Market uygulamamız ile sizlere hizmet ağımız gelişecek.

Dernekler Müdürlüğünün Hemen Karşısı !!!

Siz derneklerimizi Bankalar Caddesi Karaköy’deki  Dernekler meclisimizde ağırlamak için sabırsızlanıyoruz.

5 thoughts on “Dernek Danışmanlığı

1. İstanbul’da Ender Güvenilecek Firmalardan bir tanesi kuruluşumuzu ve danışmanlığımızı yaptıklarından dolayı teşekkür ederiz.

2. Moğolistan Dostluk derneği adına kuruluşumuzu danışmanlığımızı ve her türlü problemlerimizi çözdükleri için çok teşekkür ederiz.